Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wie is La Primus Fotografie

Mijn naam is Thea Biswane-Primus.

Fotograferen is mijn grote passie al sinds mijn 15e jaar. In 2005 ben ik naar de fotovakschool gegaan omdat ik meer wou leren over fotografie, ik begon met de basis wat heel leerzaam was. Daarna volgde al gauw de vervolgopleiding voor alle vakken in de fotografie. Dat was leuk, want daar leerde je van alles een beetje: architectuur, techniek, natuur, modellen, portretten, kunst en reclame fotografie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor modellen/portret fotografie en daarna ben ik afgestudeerd voor portret. Sinds 2010 mag ik mij VAKFOTOGRAAF noemen. Een mooie foto maken voor in een lijst, aan de wand of een reportage voor in een fotoboek, wat ik graag samen met u wil doen. Dat kan bij mij thuis, bij u thuis of op een mooie locatie buiten. Fotograferen draait voornamelijk om mensen en hun gevoelens, emotie omzetten in beeld. Mooie momenten zijn er om vast te leggen en dat doe ik heel graag voor u.

De foto's die ik maak zijn: 

* Glamour foto's met visagie door Indira en kapster Natasja http://www.laprimus.nl

* Portretfotografie

* Kinderen

* Vriendinnen / vrienden

* Lovers

* Bruidsreportage

* Gezin

* Huisdier

* Zwangerschap

* Baby, Newborn, Peuter

* Combi: zwangerschap/newborn/gezin

* Begrafenis fotografie; omdat je door het grote verdriet, niet echt op zo'n dag het afscheid

beleefd. Vandaar dat ik op een respectvolle manier, deze dag en uw dierbare op foto's wil

vast leggen. Daarna maak ik voor u een dvd met foto's of een mooi boek met foto's, voor

u als herinnering. Wat u kan helpen met de verwerking van het verlies.

Wat ik ook maak is Verlovingskaarten, Trouwkaarten, een Babyshower uitnodigingskaart of geboortekaarten, met een eigen ontwerp of foto.

Er staan (bijna) altijd mensen op mijn foto’s. In mijn portfolio vindt je daarom niet alleen foto’s van mensen maar ook van dieren, de natuur en kunst, deze kun je o.a. terug vinden in de map “vrij werk”.